Axudas ao almacenamento privado de carne de bovino Normativa xeral de almacenamentos privados Regulamento (UE) nº 1308/2013 do Parlamento Europeo e do Consello do 17 de decembro de 2013, polo que se crea a organización común de mercados dos produtos agrarios e derrogase os Regulamentos (CEE) nº 922/72, (CEE) nº 234/79, (CE) nº 1037/2001 e (CE) nº (CE) 1234/2007. Regulamento Delegado (UE) 2016/1238 da Comisión do 18 de maio de 2016, polo que se complementa o Regulamento (UE) nº 1308/2013 do Parlamento Europeo e do Consello no que atañe a intervención pública e a axuda ao almacenamento privado. Regulamento de execución (UE) 2016/1240 da Comisión do 18 de maio de 2016, polo que se establecen disposicións para a aplicación do Regulamento (UE) nº 1308/2013 do Parlamento Europeo e do Consello no que atañe a intervención pública e a axudas ao almacenamento privado. Normativa específica dos últimos almacenamentos privados Regulamento de execución (UE) 2020/596 da Comisión, do 30 de abril de 2020, polo que se conceden axudas para o almacenamento privado de carne fresca ou refrixerada de bovinos de oito meses ou máis de idade e se fixa por anticipado o importe da axuda. Circular 6-2020. Almacenamiento privado carne de bovino